Изработка на Уеб сайтове
Сайтът е инвестиция във Вашия бизнес!
Изработка на сайт и уеб дизайн

В Atlas IT Academy работят специалисти с дългогодишен опит в софтуерната индустрия. Желаете качествена изработка на достъпни цени? Вие сте на правилното място!

Изработка на информационен уеб сайт

Уебсайтът представлява уникална дигитална визитка на Вашия бизнес. Желаем Ви да бъдем максималко полезни. Свържете се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация!

Изработка на онлайн каталог

Онлайн каталозите представляват статично съдържание, запознавайки Вашите клиенти с продуктите и услугите, които предлагате.

Изработка на онлайн магазин

Ще създадем eCommerce решение, което ще пренесе бизнеса Ви в дигиталния свят – по един съвременен и уникален начин.

Поддръжка на уеб сайтове

След изготвянето на всеки уеб сайт, той се нуждае от техническа поддръжка (промяна на съдържание, функционалност, изглед и др.)

Ще получите:

Поддръжка на уеб сайт

Basic

140 ЛЕВА / МЕСЕЦ
120 ЛЕВА / МЕСЕЦ
100 ЛЕВА / МЕСЕЦ

Standard

160 ЛЕВА / МЕСЕЦ
140 ЛЕВА / МЕСЕЦ
120 ЛЕВА / МЕСЕЦ

Premium

180 ЛЕВА / МЕСЕЦ
140 ЛЕВА / МЕСЕЦ
120 ЛЕВА / МЕСЕЦ

Често задавани въпроси

Уеб сайтът е неизменна част от съвременния свят, който ще помогне на бизнеса Ви да се разшири и да достигне до нови клиенти. По този начин Вие ще увеличите приходите си.

Подгответе информация и снимки, които да използваме ако разполагате с такива. Отделете достатъчно време за да определите функционалността на уеб сайта Ви.

Изпълнението на всеки проект отнема между 7 и 14 дни, взависимост от сложността му и функционалните елементи.

Всеки уеб сайт, който “ИТ Академия АТЛАС” разработва се изготвя по индивидуални дизайн и изисквания на клиента. Офертата ще бъде съобразена с целите и изискванията за уеб сайта Ви.

Може да разгледате варианти на това как ще изглежда Вашият уеб сайт тук.

В “ИТ Академия АТЛАС” работят специалисти с дългогодишен опит в ИТ сферата и разработването на софтуерни решения. Ние залагаме на най-новите технологии за създаване на уеб сайтове, които са с адаптивен дизайн (таблети, телефони, лаптопи). Богатият ни опит ще помогне да намерим правилното и перфектно решение за Вашия бизнес.

Нашите доволни клиенти

Превърнете се в наш клиент

При всякакви въпроси може да попълните нашата форма или да се обадите чрез бутона отдолу